Centre d’Intervenció Educativa

Fem Camí és un centre d’intervenció educativa amb professionals de l’educació, amb un treball multidisciplinar i una línia metodologica on es basa en aprenentatges funcionals i adaptatius, habilitats personals, socials i d’autonomia, on es prioritza al major treball en entorn natural o un enfoc i un espai molt semblant el que es troben dia a dia, un espai obert, compartit tant amb altres infants i/o adolescents, com amb les seves famílies, a part d’un treball més individual d’aquelles habilitats més personals i aprenetatges concrets amb la professional de referència.

EQUIP FEM CAMÍ

DIA MUNDIAL DE LA CONSCIENCIÓ SOBRE L’AUTISME!

2 D’ABRIL DE 2021

DONEM VISIBILITAT!! DEL 2 AL 9 D’ABRIL EXPERIÈNCIES, ENTREVISTRES, ARTICLES I MÉS SORPRESES PER DIA MUNDIAL DE L’AUTISME A LES NOSTRES XARXES!

2 d’Abril, Fem Camí pel Dia Mundial de la Conscienciació sobre l’Autisme

BIBLIOTECA FEM CAMÍ. Recull de llibres adreçats a famílies, professionals de l’educació, adults amb TEA i per a tothom. Llibres orientatius i guies per a famílies, diferents intervencions i mètodes, atenció precoç, experiències en primera persona, noveles…

EL NOSTRE DIA A DIA, NOTÍCIES, NOVETATS I PROJECTES A…

infofemcami@gmail.com

637 059 313