Centre d’Intervenció Educativa

Fem Camí és un centre d’intervenció educativa amb professionals de l’educació, amb un treball multidisciplinar i una línia metodologica on es basa en aprenentatges funcionals i adaptatius, habilitats personals, socials i d’autonomia, on es prioritza al major treball en entorn natural o un enfoc i un espai molt semblant el que es troben dia a dia, un espai obert, compartit tant amb altres infants i/o adolescents, com amb les seves famílies, a part d’un treball més individual d’aquelles habilitats més personals i aprenetatges concrets amb la professional de referència.

📢NOVETATS!!

✅ APUNTA’T A LA SESSIÓ GRATUÏTA AQUÍ 👈

📢 TORNEM A INICIAR GRUP DE SUPORT ADULTS/ES AUTISTES

PROPOSTES EDUCATIVES

Des de Fem Camí us presentem diferents propostes dins d’un projecte global per la implementació d’estratègies, eines i metodologies a l’aula per l’alumnat amb autisme. Podeu descarregar tota la informació aquí:

📢 Fem la primera visita al vostre centre educatiu per presentar-vos el projecte, tarifes i procediment, sense compromís ni cost!

EL NOSTRE DIA A DIA, NOTÍCIES, NOVETATS I PROJECTES A…

infofemcami@gmail.com

637 059 313