Fem Camí és un centre d’intervenció educativa que dóna resposta a les persones amb diversitat funcional i dificultats d’aprenentatge (Penedès – Garraf). 

La nostra línia pedagògica i metodològica és poder treballar diferents àrees del desenvolupament i millorar les diferents habilitats en entorn natural, la major intervenció possible. Creiem que la millor manera de poder avançar amb el seu desenvolupament i aprenentatge és al dia a dia. Per tant, treballem en entorns naturals i el treball que es dur al centre es veu diferenciat. Trobareu una petita escola on aprenem jugant, compartint el nostre dia amb altres nens i professionals.

Seguint aquesta línia ens basem en una intervenció conjunta amb la família i l’escola. Els nostres objectius són acompanyar i guiar a la família per poder avançar i millorar la qualitat de vida de l’infant.

CIE FEM CAMÍ, promou i lluita per la inclusió i els drets de les persones amb diversitat funcional, col·laborant i intervenint en diferents àmbits i entorns, tant a l’escola, activitats esportives, de lleure, i activitats del mateix poble.