Assessorament i col·laboració

Des de Fem Camí ens agrada sempre col·laborar amb diferents entitats sense ànim de lucre, associacions, ajuntaments de la comarca, escoles i instituts, per vetllar pels drets de les persones amb diversitat funcional i la seva plena inclusió.

El nostre projecte social és poder, des de la nostra experiència i formació sobre TEA (Trastorn de l’Espectre Autista) col·laborar amb els diferents àmbits, assessorar, donar a conèixer el Trastorn a través de la conscienciació i les intervencions, models i enfocs amb evidència científica.

L’assessorament a les famílies es poder respondre a les seves consultes, dubtes, preocupacions, i poder trobar un espai a Fem Camí d’acompanyament en tot el procés quan reben un diagnòstic, o assessorar per dur-lo a terme, donar resposta els serveis que hi ha a la zona i associacions d’interès, on no cal estar inscrit dins de Fem Camí. El nostre primer contacte i assessorament és de forma gratuïta.

També donem resposta a consultes i dubtes que puguin tenir professionals de l’educació on intervenen en l’àmbit escolar amb infants i/o adolescents amb TEA (Trastorn de l’Espectre Autista), estudiants que vulguin adreçar diferents treballs i projectes (TREC, TFG…) on molts cops tenen el plaer de conèixer al centre i les diferents intervencions.

COL·LABORACIONS, EXPERIÈNCIES, BONES PRÀCTIQUES I PROJECTES QUE S’HAN DUT A TERME

Ens podeu consultar al correu infofemcami@gmail.com o per telèfon el contacte 637 059 313

Per nosaltres és un plaer poder-vos donar resposta a tots els vostres dubtes, consultes, preocupacions, o poder col·laborar i compartir projectes amb vosaltres.