Al centre està situat a Vilafranca del Penedès, però ens movem per tot el Penedès i Garraf, fent intervencions a diferents domicilis i escoles de la zona.

Creiem que la millor manera de poder avançar amb el desenvolupament i aprenentatge de l’infant és el dia a dia. Per tant, treballem en entorns naturals si és necessari. Tanmaeix el treball que es dur al centre Fem Camí es veu diferenciat. Trobareu una petita escola on aprenem jugant, compartint el nostre dia amb altres nens i professionals, i amb les famílies.

Seguint aquesta línia de treball, tot l’equip ens desplacem a domicilis i escoles per dur a terme aquest tipus d’intervenció més eficaç, que pot ser puntual, parcial o intensiu.

També duem intervencions a domicili amb joves amb diversitat funcional, on treballem aspectes com l’autonomia i la responsabilitat personal, que comporta les tasques i responsabilitats de dins i fora de casa com al carrer, anar a comprar, i la part més social on la treballem al poble on viuen.

Pel que fa a l’escola, el nostre objectiu és promoure la inclusió, on lluitem per a què cada escola sigui una escola preparada, on l’infant i/o adolescent assisteixi, participi i tingui un ensenyament i aprenentatge en totes les activitats escolars. Duem coordinacions continuades, intervencions i patis dinàmics i inclusius.